indexhun indexeng

FODRÁSZ TERMÉKEK

 
SAMPONOK

• SEMI DI LINO - KRISTÁLY SAMPON

Semi Di LinoLenmagolaj és búzacsíra kivonatot tartalmaz, amelyek a hajat azonnal hidratálják, lággyá, könnyen fésülhetővé és egyedülállóan fényessé teszik.

Használati útmutató: A szokásos módon mossa meg a hajat. Ha szükséges ismételje meg a mosást.

Kiszerelés: 250 ml/1 litertetejere

• MIDOLO DI BAMBOO RESTRUCTURING SAMPON

Midolo Di BambooHajszerkezet visszaépítő sampon. Hatékony tisztító sampon amely olyan összetevőkkel van gazdagítva, amelyek gazdag ásványi anyag tartalma elősegíti a hajrost szerkezetének újjáépítését.

Használati útmutató: Nedves hajra vidd fel a sampont, mosd meg a hajat, majd öblítsd le. Ismételd meg a folyamatot.

Kiszerelés: 250/1000mltetejere

• SPLENDORE DI FIORI DI LINO HIDRATÁLÓ, SZÍNVÉDŐ SAMPON FESTETT HAJRA

Splendore Di Fioro Di Lino HidratálóA lenvirág-, napraforgó-, és ibolyakivonat esszenciái egyesítik magukban a tökéletes hidratáló hatást és a maximális színvédelmet. Sókat és szulfátokat nem tartalmaz, így még intenzívebben őrzi a haj színét és garantáltan sokáig megtartja ezt a hatást. Ez a termék egyedülálló technológiával készült ami garantálja, hogy az általad készített festési eljárás után vendéged hajszíne hosszú időn át megtartja intenzivitását és ragyogását.

Használati útmutató: Nedves hajra vidd fel a sampont, mosd meg a hajat,majd öblítsd le. Ismételd meg a folyamatot.

Kiszerelés: 250/1000mltetejere


• SPLENDORE DI FIORI DI LINO VOLUMENNÖVELŐ, SZINVÉDŐ SAMPON FESTETT HAJRA

Splendore Di Fiori Di Line VolumennövelőA lenvirág-, napraforgó-, és a bodzakivonat, garantálják a maximális hajszínvédelmet, anélkül, hogy használat közben a haj elnehezedne. Különleges összetevőkkel kialakított termék, nem tartalmaz sókat és szulfátokat, amelyek gyengítenék a haj színét. Ez a termék egyedülálló technológiával készült ami garantálja, hogy az általad készített festési eljárás után vendéged hajszíne hosszú időn át megtartja intenzivitását és ragyogását.

Használati útmutató: Nedves hajra vidd fel a sampont, mosd meg a hajat, majd öblítsd le. Ismételd meg a folyamatot.

Kiszerelés: 250/1000mltetejere


• NS PEARL TÁPLÁLÓ SAMPON SZÁRAZ, GÖNDÖR HAJRA

NS Pearl Tápláló SamponTisztítja és mélyen táplálja a száraz vagy göndör hajat, lágyságot és „csiszolt” hatást ad a hajnak. A haj újra testessé válik és megtelik vitalitással, ezentúl hosszú időn át tartó, kellemes illatot áraszt.

Használati útasítás: Nedves hajra vidd fel a sampont, mosd meg a hajat, majd öblítsd le. Ismételd meg a folyamatot.

Kiszerelés: 250/1000mltetejere• ACTIVE HAIRPOWER ENERGY SAMPON HAJHULLÁSRA

Active HairPower Energy sampon hajhullásraA fej finom radírozásával megszabadítja a bőrt az elhalt hámsejtektől, lehetővé téve számára a lélegzést. Előkészíti a fejbőrt az Energy Koncentrátummal történő kezelésre. Volument ad a hajnak.

Használati utasítás: Oszlassa el a nedves hajon, masszírozza, majd öblítse le. Szükség esetén Ismételje meg a hajmosást.

Kiszerelés: 250/1000mltetejere• ACTIVE HAIRPOWER ENERGY CONCENTRATE FÉRFIAK SZÁMÁRA

Active HairPower Energy concentrate férfiak számáraGátolja az 5-α-Reductase enzim működését, amely a férfiak hajhullásáért felelős. Küzd a haj gyengülése ellen, aktiválja a haj növekedését. Segít megelőzni a hajhullást. Erősebbé és ellenállóbbá teszi a hajat.

Használati utasítás: az Energy sampon használata után oszlassa el a fejbőrön, majd körkörös mozdulatokkal masszírozza be. Ne öblítse ki!

Kiszerelés: Ampulla 6×10 mltetejere


• ACTIVE HAIRPOWER ENERGY CONCENTRATE NŐK SZÁMÁRA

Active HairPower Energy concentrate ampulla nők számáraÚjjáéleszti a hajhagyma anyagcseréjét és segít küzdeni a hajhagyma gyengülése ellen, aktiválja a haj növekedési fázisát. Volument és tömeget ad a hajnak.

Használati utasítás: az Energy sampon használata után oszlassa el a fejbőrön, majd körkörös mozdulatokkal masszírozza be. Ne öblítse ki!

Kiszerelés: 6×10 mltetejere


• ACTIVE HAIRPOWER PURIFY SAMPON KORPÁS HAJRA

Active HairPower Purify sampon korpás hajraHatásosan eltávolítja a korpát és csillapítja a bőrpírt és a viszketést, miközben azonnali hűsítő érzetet biztosít. Fényessé és puhává teszi a hajat. Látható eredmény a legelső kezelés után.

Használati utasítás: Oszlassa el a nedves hajon, masszírozza, majd öblítse le. Szükség esetén Ismételje meg a hajmosást.

Kiszerelés: 250/1000mltetejere
• ACTIVE HAIRPOWER PURIFY SZÉRUM AMPULLA KORPÁS HAJRA

Active HairPower Purify szérum ampulla korpás hajraGátolja a korpa újraképződését, komfortérzetet biztosít és csillapítja a bőrpírt és a viszketést. Fényessé teszi a hajat.

Használati utasítás: a Purify sampon használata után oszlassa el a fejbőrön, majd körkörös mozdulatokkal masszírozza be. Ne öblítse ki!

Kiszerelés: 6×10 ml ampullatetejere• ACTIVE HAIRPOWER BALANCE SAMPON ZSÍROS HAJRA

Active HairPower Balance sampon zsíros hajraEltávolítja a felesleges faggyút mielőtt az elérné a hajszálakat, megelőzi az újrazsírosodást és visszaállítja a fejbőr optimális pH-értékét. Könnyedséget biztosít a hajnak. Látványos eredmény a legelső kezelés után.

Használati utasítás: Oszlassa el a nedves hajon, masszírozza, majd öblítse le. Szükség esetén Ismételje meg a hajmosást.

Kiszerelés: 250/1000mltetejere
• ACTIVE HAIRPOWER BALANCE LORION AMPULLA ZSÍROS HAJRA

Active HairPower Balance lotion ampulla zsíros hajraNormalizálja a faggyúmirigyek működését. Könnyedséget biztosít a hajnak.

Használati utasítás: a Balance sampon használata után oszlassa el a fejbőrön, majd körkörös mozdulatokkal masszírozza be. Ne öblítse ki! A kezelt területen időlegesen kipirosodhat a fejbőr.

Kiszerelés: 6×10 mltetejere
HAJÁPOLÓK, BALZSAMOK, PAKOLÁSOK

• SEMI DI LINO - KRISTÁLY KONDICIONÁLÓ BALZSAM

Semi Di Lino Kristály kondicionáló balzsamMikrokristályokat tartalmazó hajkondicionáló, amely alkalmas arra, hogy a hajat lággyá és egyedülállóan ragyogóvá tegye. Különösen ajánljuk natúr vagy enyhén igénybevett illetve könnyen elnehezedő hajakra. Használható akár naponta is és a Semi di Lino kristály hajpakolókrém alternatívájaként. A kondicionáló balzsam gazdag lenmagolajban, tejfehérjében és E vitaminban. E hatóanyagok segítségével a kondicionáló balzsam ápolja és védi a hajszálakat és visszaállítja a károsodott haj egészséges egyensúlyát.

Használati útmutató: Semi di Lino kristály samponnal történt hajmosás után vigye fel a kondicionálót a hajra. Masszírozza, majd fésülje is be a hajba, ezt követően alaposan öblítse le. A Semi di Lino kondicionáló azonnal hat, nincs szükség hatóidőre.

Kiszerelés: 250/1000mltetejere


• SEMI DI LINO - KRISTÁLY PAKOLÓKRÉM

Semi Di Lino Kristály pakolókrémEgyedülálló ápoló termék, amely helyreállítja és hidratálja a hajszálak roncsolt részeit,visszaadja rugalmasságukat. Megszünteti a nehéz fésülhetőséget, visszaadja a haj természetes lágyságát. A pakolókrém fő hatóanyaga a karité növényből származó vaj és a lenmagkivonat. Száraz, erőtlen hajtípusra ajánljuk.

Használati útmutató: Samponos hajmosás után vigye fel a haj teljes hosszára majd 3-4 perc hatóidő elteltével alaposan öblítse le! (Rövid hajra 1-2 borsónyi, hosszú hajra egy diónyi mennyiség ajánlott).

Kiszerelés: 250/500mltetejere


• SEMI SEMI DI LINO - KRISTÁLY AMPULLADI LINO - KRISTÁLY AMPULLA

Semi Di Lino Kristály ampullaVisszaadja a haj természetes rugalmasságát és lágyságát, a haj könnyen kifésülhetővé válik. Lezárja a kutikulát, ezáltal a haj megőrzi eredeti fényét. Vitalizáló kezelés minden hajtípusra. A kristály ampulla fő hatóanyagai az F vitamin és a lenmagkivonat.

Használati útmutató: Samponos hajmosás és balzsamozás után vigyefel egyenletesen a hajra,és 5perc hatóidő elteltével öblítse le!

Kiszerelés: 12db ampullatetejere

• SEMI SEMI DI LINO - KRISTÁLY AMPULLA

Semi Di Lino Kristály ampulla Visszaadja a haj természetes rugalmasságát és lágyságát, a haj könnyen kifésülhetővé válik. Lezárja a kutikulát, ezáltal a haj megőrzi eredeti fényét. Vitalizáló kezelés minden hajtípusra. A kristály ampulla fő hatóanyagai az F vitamin és a lenmagkivonat.

Használati útmutató:Samponos hajmosás és balzsamozás után vigyefel egyenletesen a hajra (ne öblítse le) és szárítsa meg a hajat.

Kiszerelés: 12db ampullatetejere


• RCHARGING FELTÖLTŐ MASZK

Rcharging feltöltő maszkHajrost erősítő, szerkezet visszaépítő ápoló termék, roncsolt és elgyengült hajra. Bambuszvelőt tartalmaz mint bio-visszaépítő anyagot, amely globálisan regenerálja a haj struktúráját. Használatról használatra haja egyre egészségesebbé, ragyogóbbá és könnyen fésülhetőé válik.

Kiszerelés: 250/500 mltetejere


• RENEWAL MEGÚJÍTÓ AMPULLA

Renewal megújító ampullaHajrost újjáépítő. Egyadagos, a kapilláris rostokat erősítő és újjáépítő ápoló termék, amelyet nem kell a hajból kimosni. Erősen roncsolt, elgyengült hajak számára.

Kiszerelés: 12db ampullatetejere

• DAILY REPAIR ÁPOLÓ SPRAY

Daily repair ápoló sprayAzonnali szerkezetépítő hatás. Különösen roncsolt hajakra ajánlott hajban maradó, spray állagú hajápoló termék. Azonnal újrastrukturálja a hajat és lezárja a hajszerkezetet. Bezárja a kutikulát és védőréteget képez a hajszál körül. Kozmetikai összetevői optimális kifésülhetőséget, hidratáltságot és azonnali ragyogást eredményeznek.

Kiszerelés: 125mltetejere

• SPLENDORE DI FIORI DI LINO HIDRATÁLÓ SZINVÉDŐ BALZSAM FESTETT HAJRA

Splendore Di Fiori Di Lino hidratáló színvédőRendszeres használatra készült termék száraz vagy károsodott hajra. A lenvirág-, napraforgó-, és ibolyakivonatok biztosítják a szín- védelmet, maximális hidratálást és táplálást. Ez a termék egyedülálló technológiával készült ami garantálja, hogy az általad készített festési eljárás után vendéged hajszíne hosszú időn át megtartja intenzivitását és ragyogását.

Használati útmutató:Oszlasd el a balzsamot a nedves haj hosszán és végén. 1-2 perc után öblítsd le.

Kiszerelés: 250/1000mltetejere


• SPLENDORE DI FIORI DI LINO VOLUMENNÖVELŐ SZÍNVÉDŐ BALZSAM FESTETT HAJRA

Splendore Di Fiori Di Lino volumennövelőRendszeres használatra készült termék normál vagy vékonyszálú hajra. A termékben található lenvirág-, napraforgó-, és bodzakivonat biztosítja a tökéletes színvédelmet, kondicionálja a hajat anélkül, hogy elnehezítené. Ez a termék egyedülálló technológiával készült ami garantálja, hogy az általad készített festési eljárás után vendéged hajszíne hosszú időn át megtartja intenzivitását és ragyogását.

Használati útmutató: Oszlasd el a balzsamot a nedves haj hosszán és végén. 1-2 perc után öblítsd le.

Kiszerelés:250/1000mltetejere


• NS LUXURY TÁPLÁLÓ MASZK SZÁRAZ,GÖNDÖR HAJRA

NS Luxury tápáló maszk száraz göndör hajraTáplálja és új élettel tölti meg a hajszálakat emellett ellenállhatatlan lágyságot és könnyen kezelhetőséget kölcsönöz a száraz hajnak. Haja simogatóan kellemes érzést és ragyogást ad Önnek.

Használati útmutató: Pearl samponnal történő hajmosás után egy diónyi mennyiséget egyenletesen oszlasson el a hajon. Hagyja hatni 3-5 percig.

Kiszerelés: 150 g,500 gtetejere
HAJ-HAJVÉG ÁPOLÓ OLAJOK

• SEMI DI LINO - KRISTÁLY OLAJ

Semi Di Lino kristály olajFolyékony szépségápoló termék, amely a hajnak fényt, lágyságot és könnyű fésülhetőséget kölcsönöz. Az olaj különleges filmréteget képez a haj teljes hosszán, így védi a hőtől és az időjárás káros hatásaitól. Fő hatóanyaga a lenmagkivonat.

Használati útmutató: Bármilyen hajtípusra alkalmazható, nedves és száraz hajon egyaránt. Oszlasson el néhány cseppet a haj hosszától függően, majd simítsa át vele a haj teljes hosszát. Nem kell leöblíteni. (Rövid haj esetén 2 - 3 csepp, hosszú haj esetén 4 - 5 csepp szükséges.)

Kiszerelés: 16 ml/50 mltetejere

• SPLENDORE DI FIORI DI LINO SZÍNVÉDŐ KRISTÁLY OLAJ

Splendore Di Fiori Di Lino színvédőEz a termék egy nagyon könnyű védőpajzsot von a hajszálak köré ami megvédi a hajat az agresszív környezeti hatásoktól, a napsugárzástól, a szmogtól és a szabadgyököktôl. Napi használatával megőrizhető a haj élénk színe és biztosítható a maximális ragyogás. Tegyél a termékbôl néhány cseppet a tenyeredbe. Oszlasd el a kezeid között. Vidd fel a nedves vagy száraz hajra.

Kiszerelés: 30 mltetejere
• SOLE MARE - HAJVÉDŐ OLAJ

Sola Mare hajvédő olajA hajon vékony filmréteget képez, amely védi a hajszálakat a nap, a só és a klór káros hatásaitól. Minden hajtípusra ideális. C vitamint és UV filtert tartalmaz, amelyek felveszik a harcot a szabadgyökök ellen. A termék Aloe Vera tartalma a hajat könnyen kezelhetővé és nagyon jól fésülhetővé teszi.

Használati útmutató: A napozás megkezdése előtt permetezze az olajat a hajra.tetejere
BEFEJEZŐ TERMÉKEK

• Fx'D Hajlakk

Fx'D Hajlakk
• Szuper száraz fixáló spray
• Erős tartás és kontroll minden frizura felett.
• Speciális fixáló részecskéket tartalmaz, amelyek rugalmasak maradnak.
• Ellenáll a nedvességnek
• UV szűrőt tartalmaz.
Tartás: erős
Használat: Száraz hajra vigye fel…az egész fejre…vagy kisebb egységek fixálására használja.
Kiszerelés: 300 ml.tetejere

• Tx'T Tömegnövelő zselé

Fx'D Hajlakk
• Maximális tömeg és testesség minden típusú haj számára.
• Kellemes textúrát, szexi tömeget ad a hajnak anélkül, hogy elnehezítené.
• Sima és göndör frizurák kialakítására is alkalmas, mindkettőnek rugalmas tartást és természetes hatást biztosít.
• Ideális természetes göndör hajakhoz is, amelyek a levegőn száradnak meg, használatával csodálatos hatás érhető el.
• UV szűrőt tartalmaz
Tartás: Maximális tömeg és rugalmas tartás.
Használat: vigye fel a nedves hajra szárítás vagy csavarás előtt a maximális tömeg elérése érdekében.
                            Kiszerelés: 150 ml.tetejere

• X'RebeL Kontrollkrém egyenesítéshez

X'Rebel Kontrollkrém
• Fantasztikus kontroll a lázadó hajfürtöknek
• Tökéletesen zárt, kompakt hatást eredményez
• 24 órás nedvesség elleni védelmet garantál, meghosszabbítja az egyenesre szárított haj tartását és akadályozza a visszagöndörödést.
• Hidratálja a hajat és kiváló egyenesítő hatást fejt ki bármilyen módszert is választunk a fizikai egyenesítéshez… hajszárítót vagy hajvasalót.
• Extra védelem a hajszárító hőjével szemben.
• UV szűrőt tartalmaz
Tartás: Maximális egyenesítő hatás, nedvesség elleni védelem
Használat: Nedves hajra vigye fel, majd kezdje meg a beszárítást.
                           Kiszerelés: 100 ml.tetejere

Posh'N Kontrollkrém göndör hajra

Posh'N Kontrollkrém göndör hajra
• Előkezelő egyenes vagy göndör haj szabályozásához. Kontrollálja az egyenes illetve a göndör hajat vágás közben.
• Hidratálja, könnyen kifésülhetővé teszi, selymes tapintást ad a hajnak, kondicionálja és valóban a luxus érzését kelti.
• Maximálisan megkönnyíti a gyors és könnyed beszárítást, göndörre szárítás, hajsütés vagy csavarás kivitelezését.
• Fodrászoknak: használja, mint vágás előkészítő szert. A termék segítségével precízebb leválasztásokat készíthet.
• Ideális göndör hajakhoz, amit hagyunk a levegőn megszáradni, így a hatás tömöttebb, selymesebb lesz kreppes hatás nélkül.
                              Tartás: maximális kondicionáló hatás enyhe fixálással.
                              Használat: Vigye fel a terméket nedves hajra. Készítse el a szárítást és a termék használatával csodálatos végeredményt ér el.
                             Kiszerelés: 150 ml.tetejere

• D'finR Fényes wax

D'finR
• Hosszantartó és rugalmas tartás, amivel határozott vagy mozgalmas tincsek alakíthatóak ki… speciális hatás elérése érekében.
• Tincseket alkot és fantasztikusan fényes hatást eredményez
• Használja ezt az új generációs formázó terméket abban az esetben, ha elasztikus hatást akar elérni.
• Használja akár nedves, vagy ha különálló szekciókat akar kialakítani, akkor száraz hajra is.
• Uv szűrőt tartalmaz
Tartás: Maximálisan határozott és rugalmas tartás erős fénnyel.
Használat: Tegye a tenyerébe a szükséges mennyiséget és oszlassa el a hajon az ujjai segítségével. Formázza a hajat szabadon.
                                 Kiszerelés: 75 gr.tetejere

• F'nK Matt wax

F'nK Matt wax
• Kimondottan matt, opálos hatást eredményez anélkül, hogy maradékot hagyna a hajon.
• Tökéletes modellezéshez, tincsek kiemeléséhez, elválasztásához és formázásához.
• Használhatja a hajtőnél is, hogy még nagyobb texturát idézzen elő vagy megemelje a frizurát.
• Használhatja a hajszálak végén is ha fésületlen kócos hatást akar elérni.
• Optimális eszköz, amivel kreatív megoldások készíthetők.
• Uv szűrőt tartalmaz.
                                               Tartás: közepes-erős tartás, opálos hatással.
                                               Használat: Dörzsöljön szét egy kis mennyiséget a kezei között és vigye fel a száraz vagy majdnem száraz hajra.
                                               Kiszerelés: 100 gr.tetejere

• Finishing Net - Ragyogást Kiemelő hajlakk

Finishing Net
Átlátszó fényes filmréteget képez a hajon, és azonnali fixálást biztosít.
Napi használatra kiváló, nem hagy maradékot, a hajat átfésülve könnyedén eltávolítható.tetejere


• Sculpting MOUSSE Tömegnövelő, erôs tartású hab

Sculpting Mousse
A hajnak tömeget és fényt ad, határozott tartást és rugalmas fésülhetôséget garantál.
Minden olyan hajtípusra ajánljuk amelynek testességre van szüksége anélkül, hogy a haja elnehezülne. optimális nagy tömegû és határozott tartású frizurák kialakítására,natúr göndör haj fixálására is kiváló.
Megvédi a hajat a hajszárító hôjétôl és a légköri nedvességtôl.tetejere• Control MOUSSE - tömeget adó hab, természetes tartással

Controll Mousse
Lágy és rugalmas fixálást biztosít a frizurának. bármilyen típusú frizura készítéséhez ideális, kiemeli a göndörséget. Megvédi a frizurát a hajszárító hôjétôl és a légköri nedvességtôl.
Megszünteti a haj sztatikusságát és kreppesedését, helyette testességet és fényt ad.tetejere

• DREAMFIX - Ragyogás kiemelô, extra tartású hajlakk

Dreamfix
Tökéletes trendi, modern haj stílus kézzel, fésûvel vagy kefével történő formálásához, vagy fürtönként tökéletesen strukturált haj stílus készítéséhez. Azonnal beáll, rugalmas, hosszantartó támogatást eredményez a hajat nem nehezíti el és nem teszi ragacsossá . Könnyen eltávolítható és nem hagy maradékot. Kellemes gyümölcsös illata van
Kiszerelés: 200 mltetejere• ADRENALINE - Hajtógáz nélküli extra tartású hajlakk

Adrenaline
Stílus, spray és kész! Egy töltés „adrenalin” spray, ami hosszú, közepes vagy rövid haj esetében is azonnal beállít minden stílust. Az ultra erôs tartású gyanta kompakt, hosszantartó, extrém tartást garantál teljes haj stílus szabályozáshoz. A kellemes trópusi gyümölcs illat beborítja az egész hajat, friss érzést nyújt. Különösen ajánlott ultra-strukturált stílusokhoz és maximális pontossághoz a formázó fázisban.
Kiszerelés: 200 mltetejere


• FIzzY - Tömegnövelô, extraerôs tartású hab

FIzzY
Mangó illatú styling hab puha és kompakt állaggal, mely extra tartást biztosít. Rendkívül tömeget és hosszantartó tartást garantál. Tökéletes a vékony, normál, vastag szálú haj kifésülési fázisában. Hullámos és göndör haj definiálásához vagy egyenes haj tömegének növeléséhez ajánlott.
Kiszerelés: 200 mltetejere
• VOLUME HYDRO - Zseléhab

Volume Hydro
Pézsma és szeder illatú termék. hidratál és tonizál, kiemeli a göndörséget és természetes nedves hatást biztosít. Rázza fel a flakont. Vigye fel az elôzôleg megmosott, törölközôszáraz hajra, oszlassa el egyenletesen. Ne mossa le. Kezdje meg a hajszárítást. Száraz hajra a göndörség kiemeléséhez használja.
Kiszerelés: 250 mltetejere
• HI DENSITY - Testességet adó krém

Hi Density
Tömeget és határozottságot, rugalmas, természetes, volument nyújt a hullámos hajnak. Tökéletes száraz, göndör haj hidratálására és a kreppes hatás eltávolítására, puha, terjedelmes hajat eredményezve.
Kiszerelés: 240 mltetejere

• GLAM - Matt hatású formázó paszta

Glam
A Glam Mania-val a haj lesz a „vászon” és az ujjaid az ecsetek. A sûrû, puha rostos állag tökéletes minden ötlet megvalósításához. Rugalmas, kompakt tartás, mely könnyen újraalakítható. Gyömölcsös illattal von be minden hajszálat, a haj könnyû és tömör. Tökéletes a haj definiálására és elválasztására, kezelhetô, enyhén matt stílust nyújt. Tökéletes termék a tincses hatás kialakítására.
Kiszerelés: 50 mltetejere• RAIN GEL - erôs zselé

Rain Gel
Erôs tartású folyékony formázó zselé gyümölcsös-virágos illattal. Tökélete- sen ápol, fényt ad és formáz. A szükséges mennyiséget vigye fel a hajra, fésülje, és hagyja természetes módon megszáradni.
Kiszerelés: 200 mltetejere

boxd
boxr
boxl
buxup